مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام. بنده یک خودرو رو 2 سال پیش با وکالت تام یک ماهه فروختم. ولی بعد از یک سال متوجه شدم ماشین تعویض پلاک نشده. سریعا اقدام به قفل پلاک جهت توقیف کردم. ماشین نیز فروخته شده به شخص دیگری که بابت انتقال سند به شورای حل اختلاف مراجعه کرده و شورا نیز اعلام کرده که باید رفع توقیف انجام بشه تا بتونه سند بزنه به نام خودش. اگر من رفع توقیف کنم و ماشین تعویض پلاک نشد، آیا میتونم دوباره توقیف بزارم رو ماشین؟ اگر ماشین که خریده، بابتش بدهکار باشه از کسی که من وکالت بهش دادم، اگر من تعویض پلاک کنم براش آیا ممکنه از من بابت تعویض پلاک شکایت بشه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

شما موظف به رفع توقیف پلاک هستید
و در صورت ثبت جریمه بروی پلاک شما باید علیه خریدار اولیه شکایت کنید