مشاوره حقوقی رایگان - توقیف مجدد خودرو به دلیل عدم تعویض پلاک

با سلام
بنده یک مرتبه ماشینی که فروخته ام رو به خاطر اینکه فروشنده نیومده پلاک بزنه رو توقیف کردم و بعد فروشنده خواستار رفع توقیف شد اما باز اقدام به تعویض پلاک نکرده آیا امکان مجدد توقیف کردن ماشین رو دارم؟

پاسخ ها :

توقیف مجدد خودرو به دلیل عدم تعویض پلاک توقیف خودرو به دلیل تعویض پلاک نکردن توقیف خودرو عدم تعویض پلاک خودرو تعویض پلاک خودرو پلاک خودرو خرید و فروش خودرو خودرو