مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه

یک نیم دانگ پدربزرگم سند برای مادرم انتقال میدهد و بعد از چند روز مادرم فوت میکند حالا من و خواهر و برادرانم و پدر از این سند سهم میبریم و ایا پدربزرگم سهم میبره در جریان باشید این سند بابت ارث بوده پدربزرگم به مادر داده مثل مابقی خاله هایم به همه داده بوده از مالی که خودش داده ارث میبره چه باید بکنیم و ایا پدربزرگم میتوانم اعلام رضایت نماید لطفا لطفا جواب من بدید

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.پدرمتعلق به مادرمرحومه شما,جزو وراث ایشان می باشد ویکششم ازیک ونیم دانگ رابه ارث می برد.بله میتواند سهم خود رابه هرشخصی کتبا مصالحه یا هبه نماید.