مشاوره حقوقی رایگان - مجازات توهین به معلم

بنده معلم مدرسه دولتی که یکی از اولیا ها در حضور مدیر و دو معاون بنده را تهدید و توهین(دروغگو)گفتند آیا مجازات این اولیا چیست؟

پاسخ ها :

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

اگر مدیر و معاون حاضر به شهادت به نفع شما هستند، شکایت کیفری توهین و تهدید را مطرح کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تهدید شش ماه حبس دارد توهین 6 میلیون جریمه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مجازات توهین جزای نقدی است.
تهدید اگر ثابت بشه مجازات حبس یا شلاق

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر مدیر و معاون حاضر به شهادت دادن هستند می توانید شکایت کنید و مجازات توهین جزای نقدی و مجازات تهدید حبس یا شلاق است.