مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت ثمن معامله توسط خریدار

وکالت تعویض پلاک دادم دو ماه کاری قرار شد خریدار به من پول بدهد مدارک خودرو را هم دادم . ولی اصلا خریدار جوابگوی تماس بنده نمیباشد . وقت وکالت تعویض پلاک تمام شده چندین مورد هم پیامک جریمه برام اومده . لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست مطالبه ثمن معامله و توقیف ماشین را بدهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه ، توقیف خودرو و فک پلاک

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

متن قرارداد منعقده بین شما و خریدار مهم است. آیا حق فسخ پیش بینی شده است؟ پاسخ دقیق نیاز به بررسی بیشتری دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قولنامه دارید می‌توانید با استناد به آن مبلغ خود را مطالبه نمایید خسارات را نیز می‌توانید مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به مشاور خانواده مراجعه نمایید در خصوص مسائل حقوقی می‌بایست خواسته خود را بگویید تا مطابق آن شما راهنمایی شوید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
به استناد مدارکی که دارید دادخواست الزام به تعویض پلاک و مطالبه ثمن مطرح کنید.