مشاوره حقوقی رایگان - ادعای وراث برای ملک خریداری شده

سلام پدرم برای من مغازه ای رو خریداری کرد و چک هاش رو خودم دادم و پدرم پول ثمن معامله ریخت تو کارتخوان من تا به فروشنده بپردازم از طریق چک هایی که دادم و بعد دوسال همین مغازه رو به نام من کرد و گفت یک مبلغ الکی بگو بنگاه بنویسد و بنگاه نوشت ...فی المجلس به بابام پرداخت شد و الان8ساله که به نام من دو سال پیش طی یه بحثی با پدرم قبل فوتش اومد مغازه ای که8سال پیش به نام من کرده و تحت تصرف من رو تو وصیت نامه خودش آورد و به زور از من امضا گرفت الان برادر های من شکایت کردن و مغازه رو میخوان من هم مبایعه نامه رو گذاشتم رو میز دادگاه که به نام من هست و میخوام استناد کنم به چک های پرداختی مبایعه نامه بین فروشنده و پدرم که چک هاش از دست چک من بوده و پولش پدرم ریخته تو کارتخوان مغازم و پرداخت کردم البته که تو مبایعه نامه خودم و پدرم که دوسال بعد تنظیم شده زده ...فی المجلس در ضمن برادرم فکر کردن مبایعه نامه جعل کردم کارشناسی هم میبردند ولی جعل رد شد حالا با این تفاسیر میتونن مغازه از من بگیرند یا نه؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

صرف کشیدن دسته چک ضمانی و وساطت در واریز وجوه حمل بر مالکیت شما نیست

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ان برگی که از شما امضا گرفته را باید مطالعه کنم تا اظهارنظر دقیقتری داشته باشم