مشاوره حقوقی رایگان - نقطه زنی سیم کارت خاموش

4ساله که به خاطر تجاوز پدرم از سن خیلی پایین و حامی نبودن مادرم از خونه فرار کردم،بالاخره راه افتادم و کار کردم و درسم رو تموم کردم حتی مدارک شناسایی گرفتم، زندگیم رو بهتر کردم و رو پای خودم وایسادم و شب ها با ترس و استرس و کابوس از اون تجاوز ها و کتک خوردنم از خواب پریدم و حالا تو این مدت دوسال اخیر اون ها دارن دنبال من می‌گردند و یک ماه اخیر از کلانتری به من زنگ زدن که میخوان ببینن من زنده ام یا نه، من دوباره به مامور همه چی رو گفتم و خود مادر هم گفته بود به مامور و از مامور خواستم اطلاعات من رو بهشون نده اما داده و به خط خاموشم متوجه شدم که زنگ زدند و میخوان که من رو به خونه وحشتشون برگردونند که آبرو نداشتشون حفظ بشود و هرچند قبلا پرونده تو کلانتری داشتم ولی متاسفانه انگار هیچ قانونی از بچه در مقابل کسایی که اون رو صرفا به دنیا آوردن محافظت نمیکند اینجا،راهکار من چیه؟ میتونند از روی خطی که خاموش هست من رو پیدا کنند؟

پاسخ ها :

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

اصولا خیر
بهتر است با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید
کسینمیتواند به زور برای شما محل اقامت تعیین کند

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام و عرض ادب اگر مدعی هستید از طرف پدرتان مورد ضرب و جرح قرار گرفته اید میتونید علیه ایشون شکایت کیفری مطرح نمائید.در صورت محکومیت علاوه بر این که ایشان به مجازات محکوم خواهند شد ، به عنوان ولی بدسرپرست تلقی خواهد شد که حق حضانت و نگهداری شما را نخواهد داشت.
اگر سیمکارت خاموش در گوشی باشد و مرجع قضایی دستور دهد بله قابل ردیابی هست.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام حتما با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید بالای 18 سال باشید نمیتوانند شمارا بزور به منزل ببرند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 123 مربوط به اورژانس اجتماعی در این ارتباط تماس حاصل فرمائید.