مشاوره حقوقی رایگان - ترس منجر به سقط جنین

من به یکی شش الی هفت میلیون بدهکار بودم اون رفته شکایت کرده که 30 میلون بدهکارم بعد حکم جلب گرفته با مامور آمدن خونه من از خونه همسایه پریدن تو حیاط ما وقتی وارد منزل شدن خانومم باردار بود 6 هفته سن بچه حتی سونوگرافی رفتیم صدای قلب بچه رو شنیدیم وباعث شدن خانم از استرس شدید قلب بچه از کار بیوفته الان باید سقط بشه شکایت کنم حکمش چی هست؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه پرونده هایی این چنینی را زمانی می‌توان نظر قطعی داد ته ول پرونده در شعبه رویت و مطالعه شود برگ به برگ پرونده مهم است

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

اثابت ادعا در این خصوص بعید است ولی در صورت اثبات دیه دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر مأمور کلانتری حکم ورود به منزل را داشته باشد امکان شکایت وجود ندارد.