مشاوره حقوقی رایگان - یکساله مغازه اجاره کردم تخلیه کردم

مغازه تخلیه کردم یکساله بود کارم نگرفت خالی کردم حالا صاحب مغازه میگه پول ندارم بدم گفته خودت بده اجاره میتونم اجاره بدم گزاشتم سایت آگهی یکی پیدا شدبرای ضایعاتی همسایها نمیزارن. ضایعاتی بزنه میتونم بدم ضایعاتی یا پولمو چه جوری دریافت کنم ماهی دومیلیون هم اجاره میدم لطفاً راهنمایی کنید ممنونم اززحماتتان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اگر مهلت قرارداد شما تمام شده است می توانید دادخواست بدهید و پول پیش خود را مطالبه کنید و کلید را اظهارنامه بدید تا از شما تحویل بگیرد اگر تحویل نگرفت تحویل شورای حل اختلاف بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مالک می‌بایست حق و حقوق شما را بپردازد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر مدت حیات قرارداد اجاره یکسال است شما بایستی تا اتمام مدت قرارداد شکیبا باشید تا در آن زمان پول خود را دریافت نمائید مگر در قرارداد شرطی خلاف این امر درج شده باشد.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. به مالک اظهارنامه بفرستید. و کلید را تحویل شورا دهید.