مشاوره حقوقی رایگان - مسدود نمودن پنجره مشرف به حیاط اختصاصی

سلام
بنده آپارتمانی خریداری نموده ام 4 واحد طبقه بنده طبقه همکف را خریداری نموده ام که راه ورود و خروج حیاط اختصاصی و کلا راه و مسیر رفت و آمدم جدا و اختصاصی میباشد
طبقه های بالا پنجره هایی مشرف به حیاط بنده دارند آیا میتوانم جلو آن ها مانعی ایجاد کنم یا مسدود کنم ممنون از توجه شما عزیزان

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید تحت عنوان مزاحمت شکایت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید پرده‌ای بکشید که حریم شما قابل رویت نباشد مطابق قانون مدنی