مشاوره حقوقی رایگان - اثبات واریز وجه با استناد به پرینت بانکی

سلام سال 1400 مبلغ 600 میلیون از دوستم گرفتم ماهیانه 30 میلیون به او برگردوندم که 450 شد تا سال 1401 بعد یک مدت اومد یک چک به مبلغ 850 میلیون از من گرفت در وجه مادرش چون پول یک مقدار خودش یک مقدار مادرش به حسابم واریز کرده الان کل 850 رفته اقدام کرده راه حل آن چی هست؟ پرینت حساب پولی که زدم به حساب پسرش دارم میشه کاری کرد که نخوام 850 پرداخت کنم ممنونم جواب میدید

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

بایستی به حساب ایشان پرداخت میکردی درنهایت جهت دریافت پاسخ صحیح مدارک را برای وکیل ارسال نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم دفاع دارا شدن بلا جهت کنید اما توصیه میکنم حتما جهت تکمیلی با وکلای سایت تماس بگیرید