مشاوره حقوقی رایگان - اقدام چکی که خودم برگشت نکردم

با سلام
من 6 فقره چک از شخصی دارم که همگی را بابت حسابم به یک شرکت داده بودم و تمام 6 فقره چک به علت کسر وجودی برگشت شد و آن شرکت هم با نوشتن دستی در پشت چک و هم در سیستم چک را به من انتقال داد وقتی به خدمات قضایی برای اقدام روی چکها مراجعه نمودم گفتند چون برگشتی به نام شخص دیگری است به صورت اجراییه نمیتوان اقدام کرد و باید تامین خواسته زد . چند روز بعد به علت اینکه عکس یکی از چکها خوانا نبود دادگاه برای مطابقت اصل چک من رو فرا خواند هنگام حضور در دادگاه رییس دادگاه گفت که چرا وقتی اطلاعات قضایی در خصوص قانون چک جدید صیادی نداری اقدام قضایی بیهوده میکنی و چرا چکهای جدید رو تامین خواسته میزنی الان هم دو ماه هست که چکها به اجرای احکام رفته و هنوز خبری نشده است
آخرین حکم اجرای احکام به شرح زیر است
در تاریخ 1402/05/09 وقت نظارت دفتر برای تاریخ 1402/10/06 تعیین گردید

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام با پیگیری حضوری میتوانید بجریان بیندازید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وقت نظارت مربوط به شعبه است جای نگرانی نیست برای شما

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع نیاز به بررسی بیشتر و دقیق تر دارد تا پاسخ مناسب دریافت کنید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، درخواست شناسایی اموال بدهید و حضوری پیگیر باشید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با گرفتن وقت اینترنتی از طریق کافی نت یا دفاترخدمات قضایی به شعبه اجرای احکام جهت پیگیری مراجعه نمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه چک را شخص دیگری برگشت زده شما نمی توانید مستقیم اجرائیه بگیرید.
باید دادخواست مطالبه وجه بدهید و می توانید درخواست تامین خواسته نیز بدهید.
خسارت تاخیر تادیه را نیز می توانید مطالبه کنید.
در خصوص پرونده تامین خواسته اگر صادر کننده اموالی دارد می توانید توقیف کنید.