مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه ...

با سلام و خسته نباشید. بنده زوجه هستم در دوران عقد هستیم ولی باکره نیستم.
از آنجایی که زن و شوهر در قبال همدیگر وظایفی دارند من میخام یک برگ اظهارنامه به همسرم بفرستم چون ایشون دوماه است که منو بلاتکلیف گذاشتن و با من ارتباط برقرار نمیکنن و میگویند دیگر علاقه ای به ادامه زندگی با من را ندارند. آیا من اظهارنامه بفرستم و ایشون دوباره اعلام کنن که علاقه ای به ادامه رابطه نیستن من میتوانم رای دادگاه در خصوص طلاق را جلب کنم. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام در فرض مثال جنانچه اظهار نامه جهت تعیین تکلیف برای شوهر خود ارسال دارید به احتمال زیاد پاسخی بدان نخواهند داد ؛ پس از آن میتوانید برای مطالبه نفقه از طریق دادگاه اقدام نمائید ؛ بعد از محکومیت ایشان به پرداخت نفقه به دلیل عسر و حرج میتوانید دادخواست طلاق را تدوین و به دادگاه ارائه دهید . موفق باشید .