مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش ملک فرزند صغیر به پدرش!

با سلام و خسته نباشید. آیا فرزند صغیر 17 ساله (صغیر ممیز) می تواند به پدرش در دفترخانه وکالت تام – بلاعزل فروش ملک بدهد که بطور صریح در "وکالتنامه قید شود که موکل حق دخالت و اجرای مورد وکالت و همچنین نقل و انتقال ملک از خود سلب و ساقط کرده است"؟ حضور فرزند در محضر ضروری است یا امضا ولی قهری (پدر) کافی است؟ با تشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اولا با بودن ولی قهری,نیازی به اذن فرزندغیررشید برای فروش وانتقال نمی باشد.ثانیا چون فرزند به سن رشید نرسیده نمی تواند وکالت فروش به کسی بدهد.بابودن ولی قهری,وکالت واذن به فروش به ولی قهری,تحصیل حاصل بوده ونفس وکالت اثرحقوقی ندارد.