مشاوره حقوقی رایگان - جلسه اول دادگاه

من عابر بودم تصادف کردم ضایعه نخاعی شدم پام شکست و غیره 28 /2/99 همین ماه دادگاهی دارم میخواستم راهنماییم کنید معمولا قاضی چه سوالاتی ازم می پرسه یا چه کاری انجام میده آیا لازم به یه کسی هست که راه قانون رو بلد باشه همرام باشه یا روال کار مشخصه روتین انجام میشه برای حکم که مربوط به دیه میشه آیا بازم باید مدارک ارائه بدم البته پزشکی قانونی تمام تستهایی که مربوط به آسیب نخاعی میشه رو غیره بود منو فرستاد انجام دادم و مدارک رو به دادسرا دماوند ارائه دادم قبلا لطفا راهنماییم کنید هر چه زودتر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

در تصادفات ملاک دادگاه گزارشات پزشکی قانونی است و احتمالاً پرسش و پاسخ پیچیده ای نخواهید داشت.