مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از حساب بانکی

با سلام لینکی برای من آمد که پس از ورود به لینک از من خواسته شد 32هزار تومن به آن واریز کنم و بعد از آن حساب بنده را خالی کردن و از سایتی خرید اینترنتی انجام دادند. الان شکایت کردم میگن داخل اون حساب پولی نیست که برگردونن و اینکه پلیس فتا میگه باید قید پولت رو بزنی چون از این سایت یک سرور مجازی برای خارج از کشور خرید کردند. آیا بنده باید از سایت شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما شکایت خود را پیگیری کنید و از طریق دادسرا موضوع را پیگیری نمایید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ارزش پیگیری با توجه به مبلغ انتقالی را ندارد صرف نظر نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به دفعات در رسانه ملی به صورت پیامک پلیس محترم فتا اطلاع رسانی کرده است که اقدام ننمایید اما باز آدم این موارد را که می‌بیند به نوبه خود ناراحت می‌شود اما خصوص پاسخ خیر شما می‌توانید شکایت نماییداصولاً کلاهبردارها پول را خارج می‌کنند تا زمانی که شخص دستگیر نشود اقدامی متصور نیست

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

شما طرح دعوی کنید تا در صورت دستگیری رد مال شما نیز صورت پذیرد