مشاوره حقوقی رایگان - پدرم فوت شده شناسنامه پدرم گم شده و فوت نامه گمشده میتونه بدون داشتن فوت نامه ازدواج کنم

سلام پدرم فوت شده شناسنامه پدرم گم شده و فوت نامه گمشده میتونه بدون داشتن شناسنامه پدرم و فوت نامه ازدواج کنم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

اگه دفتر ازدواج را متقاعد کنید ازدواج را ثبت میکنه. به نظرم یه استشهادیه در این خصوص تنظیم کنید چند نفر امضا کنن بعد ببرید باید قبول کنه
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاربردی به صورت روزانه به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر پدر بزرگ پدری شما در قید حیات هستند اجازه و حضور ایشان در دفتر ازدواج لازم است در غیر اینصورت باید مدارک فوت هر دو را به دفتر ازدواج ارایه نمایید. برای مدارک فوت می توانید المثنی تقاضا کنید.