مشاوره حقوقی رایگان - غرامت آسیب دیدگی در سربازی

سلام وقت بخیر من سال 80خدمت سربازی در ارتش در نگهبانی از ناحیه دست بی حس شده بیمارستان یک هفته بستری شدم و سال بعد در منطقه در حال ماموریت از ناحیه دست شکستگی داشتم بیمارستان یک ماه مرخصی داشتم میخواستم بگم آیا غرامت میشه گرفت شکايت قضایی نمایم یا معلولیت یا ایثارگر میشه بشود؟ ممنون سپاسگزارم از شما

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق سازمان نیروهای مسلح نسبت به پیگیری اقدام نمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نظریه کمیسیون پزشکی ارتش دارد و تایید آن از سوی بنیاد امور ایثارگران یا جانبازی

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما نیاز به بررسی وگفگوی متقابل دارد از طریق سایت مشاوره تلفنی بگیرید تا به یک راهکار درست برسید