مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری دیه و غرامت

باسلام من درپادگان شهرضا دچار شکستگی ‌مچ‌دست وآپاندیس عمل کردم .باتشکر از وکلای محترم که جواب دادند برای طرح شکایت وگرفتن دیه باید کجا وچه مراحلی راطی کنم باتشکر از لطف شما بزرگواراران

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً پادگان ها با مراکز بیمه بیمه نامه معتبر منعقد می‌نمایند و کلیه سربازان وظیفه نیروهای کادر در طول دوران خدمت تحت پوشش بیمه خواهد بود می‌توانید از طریق دایره قضایی پادگان موضوع را پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما تحت پوشش بیمه هستید و
شما باید از طریق پادگان در بیمه تشکیل پرونده نمایید و درخواست بیمه نمایید