مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از فسخ قرارداد اجاره

مستاجر قصد فسخ قرارداد زودتر از موعد را داشته و یک ماه قبل از تخلیه و هم به مالک اطلاع داده بوده
مالک هم در مورد تخلیه مستاجر به بنگاهی اطلاع و به مستاجر اعلام میکند در خصوص فسخ و تحویل منزل با بنگاهی هماهنگ کنید
بنگاهی هم مشتری میاره برای منزل و اعلام میکنذ که با یک نفر قولنامه بسته بدون اینکه منزل را تحویل و یا پول ودیعه به مستاجر پرداخت کنذه و هم چنین اعلام میکنه مبلغ یک ماه اجاره جلوتر و کمیسیون قولنامه ی جدید با طرف دیگر و مالیات را به عنوان خسارت از مبلغ ودیعه کم میکند.
حال مستاجر از فسخ قرارداد پشیمان میشه و به مالک هم اعلام میکند که به دلیل عدم همکاری و هم چنین عدم تحویل منزل توسط شخص مالک و عدم پرداخت ودیعه ، تا همان موعد قرارداد در منزل میشیند
بنگاهی هم به مستاجر اعلام میکند که در صورت پشیمانی باید کمیسیون دو طرفین (یعنی مالک و مشتری جدید) به عنوان خسارت باید بپردازد
در صورتی که هنوز قرارداد مستاجر با مالک فسخ نشده و مبلغی هم دریافت نکرده بوده
ممنون میشم راهنمایی کنید که در صورت پشیمانی مستاجر از فسخ آیا باید خسارت دو طرف دیگر را بدهد؟ مگر به او ربطی دارد؟
و اینکه بنگاهی صرفا یک واسطه نیست؟؟ حتی بارها خود او هم گفته بوده که من فقط واسطم اما در آخر گفت وکالت دارم بدون ارائه سندی
و اینکه فسخ قرارداد بین مالک و مستاجر مگر نیست؟ نقش بنگاهی نسبت دریافت کمیسیون و خسارت چیست؟؟
آیا میشود دادخواست داد؟
مگر نباید مالک شخصا مبلغ ودیعه را بدهد؟
لازم بذکر است که منزل هم یک هفته تخلیه بوده و به مالک هم جهت تحویل و تادیه منزل اطلاع داده بوده اما اقدامی در این خصوص نکرد و بنگاهی در این وسط دخالت میکند.
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

در صورت فسخ زودتر از موعد خساراتی مثل سهم مالک از کمیسیون اجاره جدید بر عهده شماست اما مالیات بر اجاره خیر

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه بابد عرض شود سوال شما یک سوال کوتاه حقوقی نیست که حواب کوتاه داده شود بلکه یک پرونده سنگین و گسترده است که نیازمند بررسی دقیق و کامل است