مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد اجاره مغازه پیش از موعد

مغازه به عنوان تجاری اجاره داده شده و برای جواز کسب بامشکل روبرو شده ام. برای فسخ به مالک اطلاع دادم ولی ایشان میگویند 3ماه اجاره از ودیعه کم میکنن این در حالیست که ملک مورد نظر مسکونی است و جواز به ان داده نمیشود ایشان میخواد به صورت غیرقانونی جواز برای من بگیرن ولی من به علت خطر احتمالی از سمت شهردار کماکان بر فسخ اسرار میورزم. تکلیف چیست؟ من میتوانم کل مبلغ ودیعه ام بگیرم به خدا خسارت هم نخواستم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
معمولا طبق قانون باید اجاره یک ماه را بپردازید نه سه ماه
با توجه به مسکونی بودن باید از طریق قانونی پیگیری نمایید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید تا موضوع شما مورد برسی قرار بگیرد