مشاوره حقوقی رایگان - دریافت شناسنامه المثنی برای فرزند

باسلام من از همسرم به تازگی طلاق گرفته ام هنوزهیچ حکمی مبنی برحضانت دخترم نداریم نه من نه پدرش ودختر 11 ساله ام اصلا مایل نیست باپدرش زندگی کند ازطرفی شناسنامه ی دخترم دست پدرش است ومن برای ثبت نام و...نیاز به شناسنامه دخترم دارم وهمیشه به دردسر میوفتم آیا میتوانم شناسنامه ی المثنی برای دخترم تهیه کنم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

شناسنامه را ازایشان به توسط اظهارنامه طلب نمایید، زیرا طبق قانون حضانت دختر بعد از بلوغ ینی 9 سالگی به عهده خودش می باشد و از آنجا که ایشان تمایل به زندگی با شما دارد، بنابر این جای نگرانی نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اعلام مفقودی کنید و از طریق اداره ثبت احوال درخواست دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ دادخواست به خواسته تحویل مدارک در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.