مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام من میخوام خانومم را طلاق بدهم ولی نمیخواهم دختر 4ساله ام را دادگاه به او بدهد چه کنم البته خانومم مشکل روانی دارد.

پاسخ ها :

فريد  مظفري مقدم

جناب آقای فريد مظفري مقدم :

سلام برادر شما بقول معروف هم خدارو ميخواى هم خرمارو (مزاح)بود .بابت موضوع شما بايد گفت كه قانونأ حق طلاق با زوج هستش و بفرض محيابودن شرايط طلاق دادگاه خانواده يا شعبه مربوطه گواهى عدم امكان سازش صادرميكنه بعدش بايد جهت اجراى صيغه طلاق به اتفاق زوجه تشريف ميبريد دفترخانه ازدواج وطلاق .وسپس طلاقنامه شما صادر خواهد شد.دوما بابت فرزند قانونأ نگهدارى وحضانت اولاد اعم از پسر ودختر تا ست ٧سالگى با مادر هستش ودرصورت اثبات عدم صلاحيت زوجه حضانت ونگهدارى اولاد ازايشان سلب خواهدشد البته اين موضوع براى زوج نيز مصداق دارد.البته درصورت اثبات عدم صلاحيت زوج نزد دادگاه خانواده.

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

سلام با ارائه ی دادخواست اخذ حضانت به دادگاه خانواده و اثبات روانی بودن خانم در پزشکی قانونی می توانید دختر را نزد خود نگه دارید. موفق باشید