مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی اشتباه

با سلام عرض خسته نباشی
بنده مغازه ای را از یکی از ادارات اجاره کردم بعد از حدود 5 سال متوجه شدم که متراژی که در سند خورده 10 متر اضافی نسبت به متراژ واقعی مغازه است ( در سند 36 متر اما در واقعیت 26 متر است )
لازم به ذکر است که قیمت اجاره بها هر سال توسط کارشناس رسمی دادگستری برای بنده تعیین میشود و حتی طی این چند سال کارشناس جهت تعیین متراژ و ... به مغازه رجوع نکرده است و هزینه کارشناسی را هم بنده پرداخت کرده ام
و در قرارداد قید شده که هزینه های کارشناسی و صدور سند با بنده است

بنده هزینه کارشناسی دادم و کارشناس رسمی هم بر اساس 36 متر قیمت گزاری کرده است

حالا میتونم بابت این اشتباه پیگیر بشوم یا خیر ؟؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری قابل اقدام و پیگیری است