مشاوره حقوقی رایگان - تامین اجتماعی

سلام من اخرین پرداختی بیمه که دادم در شعبه 5مشهد بوده و به انجا مراجعه کردم و با 10سال سابقه بازنشسته شدم و حالا میخواهم پرونده ام از مشهد به شعبه 13 تهران بیاید مشهد میگوید شما باید به شعبه 13بروید و درخواست انتقال پرونده دهید ولی شعبه 13 میگوید ما درخواست نمیگیریم بگویید بفرستند اما مشهد میگوید تا درخواست نباشد ما پرونده را نمیفرستیم حالا تکلیف ما چیست ممنونم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.