مشاوره حقوقی رایگان - انتقال بیمه تامین اجتماعی به صندوق بازنشستگی کشوری

اگر انتقال کسورات بیمه تامین اجتماعی به صندوق کشوری با تاخیر از طرف اداره انجام شود و بیمه تامین اجتماعی نیز بیمه را انتقال ندهد و اصلا به نامه انتقال جواب ندهد مقصر چه کسی است من چکار کنم من که اطلاعی از این قوانین نداشتم به کجا باید بروم الان بیمه صندوق کشوری بعد از 10 سال کسورات بیمه را از من با حکم الان می خواهد

پاسخ ها :

محمدرضا  جهاني جوانمردي

جناب آقای محمدرضا جهاني جوانمردي :

اگر در خصوص بیمه مشکل دارین به هیئت حل اختلاف در اداره کار شکایت کنید