مشاوره حقوقی رایگان - حق بیمه تامین اجتماعی و انتقال آن به صندوق بازنشستگی شرکت دولتی بدون پرداخت مابه التفاوت

باسلام و عرض ادب
اینجانب در سال 77 و 78 یک سال و نیم حق بیمه تامین اجتماعی در شرکت خصوصی به سازمان تامین اجتماعی پرداخت کرده ام و الان که در شرکت دولتی شاغل هستم و در حال بازنشستگی ، میخواهم حق بیمه از تامین اجتماعی به شرکت دولتی انتقال بدهم که تامین اجتماعی همان مبلغ سال 77 و 78 میخواهد به شرکت دولتی پرداخت کند که ناچیز است و شرکت دولتی میگوید مابه التفاوت آن که مبلغ خیلی زیادی می شود اینجانب پرداخت کنم که اجحاف است .
راهنمایی بفرمایید بر اساس قوانین می توانم با توجه به اینکه پول سال 77 و 78 که ارزش افزوده تا امروز داشته و در صندوق تامین اجتماعی بوده به روز به صندوق شرکت دولتی با دادخواست انتقال بدهم و مابه التفاوت پرداخت نکنم ؟ با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این موضوع حقوقی نیست اداریست