مشاوره حقوقی رایگان - غرامت و جانبازی

باسلام بنده سرباز ناجا در حین ماموریت به تعقیب متهم پراختم و با اون درگیر و به پای بنده ضربه و خلاصه عمل جراحی رباط و مینیکس و در اخر افسری که صورتجلسه تنظیم کرد نوشته بود من خوردم زمین اما من امضا نکردم و اخرش اضافه کرد که در حین دستگیری این اتفاق افتاده بعد قاضی. افسرو خواست و افسر گفت که این اقا امضا نمیکرده بنده عجله داشتم صورتجلسه عوض نکردم گفتم همین که نوشتم درگیر شده کافی بوده. اما قاضی متهمو تبرئه کرد به خاطر اشتباه افسر. سوال اینجاس بنده غرامت چقدر بهم میدن؟ ایا متهم تبرئه شده بمن جانبازی تعلق میگیره چون در حین ماموریت بودم و درگیر شدم اما قاضی حکم به تبرئه متهم و زمین خوردن بنده داده که اعتراض زدم با این که مدارک دارم اما روی صورتجلسه ی اولیه رای صادر کردن فقط بخاطر اشتباه افسر

پاسخ ها :

نرگس محمودی

سرکار خانم نرگس محمودی :

سلام موصوع شما در صلاحیت رسیدگی در دادسرای نطام است باید دلبل و مدرک ارایه دهید که در حین خدمت مشکل برای شما ایجاد شده اگر مدرک ارایه دهید دادگاه نظام برای شما رای صادر خواهد