مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک سرقتی

نزدیک به دو ماه قبل متوجه مفقود شدن یک برگه چک از خودم شدم که با تشکیل پرونده قضایی نامه اعلام مفقودی را اخذ وبه بانک ارائه نمودم که بعداز مدتی شخصی با بنده تماس گرفت و اعلام نمود که چک نزد وی میباشد و در قبال برگرداندن چک مبلغی به عنوان شیرینی میخواهد بعداز امتناع من از دادن شیرینی به وی نامبرده دیگر پاسخ تماس بنده را نداد تا سررسید چک که شخصی که چک را به بانک ارائه نموده بود اقدام به برگشت زدن چک نموده و درخواست واریز وجه جهت پاس شدن چک رانموده است که اینجانب با تماس با فردی که چک را پیدا نموده بود علت این عمل وی را جویا شدم که نامبرده بعد از فحاشی رکیک اعلام کرد که چک را روزی که بنده ایشان را در طول مسیر بازگشت از محل کار به منزل از زیر موکت داشبورد سرقت نموده است لطفاً راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر در مهلت مقرر اعلام مفقودی کرده و بعد بابت سرقت چک شکایت کرده باشید اصولا نباید مشکلی ایجاد شود.