مشاوره حقوقی رایگان - سرقت چک

مدت 2ماه در شرکتی مشغول بودم تعداد48 فقره چک سفید امضا آوردم به اصرار نامزدم ایشون چکها را با یکی از دوستانش برگشت زد و بدون اینکه پولی جابجا بشه دستگیر شد در بازجویی اقرار کرد چکها رو از داخل کیف من برداشته ولی من در اقرارات خودم منکر شدم
برای من قرار 300 میلیونی صادرشده 2 سوال دارم چگونه اقرار کنم آیا بگویم اطلاع ندارم یا اینکه .....؟!؟
باتوجه به نداشتن سوپیشینه آیا برایم سابقه میشود ؟!؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر محکومیت حبس نداشته باشید سابقه کیفری موثر محسوب نمی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر محکوم به حبس بالای دو سال نشوید برای شما سوء پیشینه موثر کیفری محسوب نمی‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.
باید واقعیت را بگویید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
سمت شغلی شما در شرکت چی بوده ؟ و اینکه آیا نامزد شما در شرکت رفت و آمد داشته ؟ سوال مبهم میباشد ، برای جواب کامل و دقیق از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سوال شما ناقص است نیاز به بررسی جزئیات است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
موضوع سوال نیاز به گفتگوی بیشتر جهت ارائه پاسخ مناسب دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال خود را دقیق مطرح بفرمائید تا پاسخ درخوری تقدیم گردد...