مشاوره حقوقی رایگان - توقیف قضایی خودرو

چند روز پیش متوجه شدم خودرو بنده توقیف قضایی دارد
حالا میخواستم بدونم این نوع توقیف ( قضایی ) فقط در برای احکام توقیف اموال صادر میشه یا مورد دیگه ای هم میتونه باشه ؟
و اینکه اگر باید از جایی استعلام بگیرم به خاطر این مسائل کرونا و قرنطینه جایی هست که تلفنی یا اینترنتی استعلام بده ؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.ممکن است بابت هر چیزی باشد و بابت استعلام هم باید از پلیس 10 سوال کنید.

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام از همان طریقی که متوجه شدید خودرو شما توقیف قضائی دارد میتوانید استعلام نمایید علت آن چه بوده است معمولا در برگه متعلقه به توقیف قید میشود دلیل چیست و به کلاسه آن اشاره میشود .