مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه رسمی و طلاق توافقی

باسلام. زوجه بنده تمامی حقوق ناشی از رابطه زوجیت و مهریه را طبق اقرارنامه محضری دریافت کرده است. حال من قصد دارم با مراجعه به دادگاه ایشان را طلاق بدهم. اما نمیدانم به به چه علتی شدیدا اصرار دارند که جدایی بشکل توافقی صورت گیرد. انگیزه ایشان چه می تواند باشد و اساسا این دوگونه طلاق چه تفاوت هایی دارند و آیا ممکن است به زیان بنده باشد.
باسپاس از زحمت پاسخگویی و رهنمود

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام طلاق توافقی پروسه زمان بری ندارد و زودتر انجام میشود دادخواست طلاق معمولی چون روال طولانی تری دارد و مراحل دادگاه بدوی و دادگاه تجدید نظر و دیوان عالی کشور را باید طی نماید معمولا دو سال طول میکشد و طلاق توافقی یک جلسه و آن هم در دادگاه بدوی است . چنانچه برای عدم زندگی مشترک به توافق رسیده اید طلاق توافقی راحت تر میباشد . موفق باشید .

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام طلاق توافقی یا به درخواست زوجه باید باشد .