مشاوره حقوقی رایگان - تعیین نفقه

سلام . هفت ساله ازدواج کردم اما همسرم از دادن نفقه طفره می‌ره. همش دعوا و بحث داریم. به کجا مراجعه کنم که دادگاه نسبت به حقوقش برای من نفقه تعیین کنه . من قبل ازدواج شاغل بودم. باتشکر

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام برای حل مشکل خود و میبایست از طریق مراجعه به دفاتر خدمات قضائی نسبت به طرح دعوی مطالبه نفقه معوقه و جاریه اقدام نمائید . موفق باشید

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.به دادگاه خانواده محل زندگی خود و دادخواست نفقه بدهید.