مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و اجرت المثل

سلام، من شكايت كردم بابت اجرت المثل و نفقه گذشته و حال و نفقه دختر سه سالم، من با همسرم زندگي ميكنم و تمكين ميكنم، پارسال بدليل تاسيس يه رستوران در شهرستان بنده با رضايت همسر به شهرستان رفت و امد داشتم و هرماه به منزل سر ميزدم دوهفته اونور بودم دوهفته منزل خودشون هم رفت و امد داشتن به اونجا بعد از چهارماه به اختلاف خورديم و عدم تمكين زد و بعد از جلسات متعدد و عدم حضورشون در نهايت حكم به مختومه شدن پرونده صادر شد، بعد طلاق توافقي داديم و راي عدم سازش اومد ايشون قرار بود جاي مهريه رستوران و بدن منم مابقي رو ببخشم و حضانت دخترمو بگيرم ولي ايشان نفقه واس فرزند تعيين نكرد و مهرمم نداد، الان طلاق نميخام ولي تموم حق و حقوقمو ميخام، در ضمن من يه پرونده ضربو شتم و افترا هم در جريان دارم با ايشون و شكايت كردم، حتی بخاطر بی پولی دو سه تيكه از ظروفمو فروختم تا خرج بچمو بدم، و گاهی از خانواده و دوستام قرض كردم، الان بمن ميگه تو دزدي از خونم برو بيرون و درخواست طلاق يطرفه داده، خونوادشم پشتش هستن، من بايد چكار كنم شاهدان من خونوادم هستن كه چون درجه يك هستن بعيده دادگاه شهادتشون رو قبول كنه، من چكار كنم؟؟؟؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

درخصوص طلاق به درخواست همسرتان، ایشان باید کلیه حق و حقوق مالی شما را پرداخت کنند تا حکم طلاق صادر شود

شریف توکلیان

جناب آقای شریف توکلیان :

سلام. برای دریافت حق و حقوق خود میتوانید به دادگاه مراجعه نمایید در رای طلاق توافقی تمام حق و حقوق شما مشخص گردیده و حکم صادر شده از دادگاه درخواست کنید که جهت دریافت حق وحقوق خود پرونده را به اجرای احکام ارسال نماید .در ضمن مطابق قانون بستگان درجه یک نیز میتوانند برای شما شهادت دهند.