مشاوره حقوقی رایگان - صیغه همسر

همسرم یک زن را صیغه 99 ساله کرده و مهریه ای برایش نیست، از این زن سه فرزند دارد ، بنده شاغل بوده ام و با حقوق خودم 4 فرزند خودم را بزرگ کردم ، و او در طی این سالها که زن دیگر را گرفته به ما توجه خاصی ندارد و نفقه بچه های من را نمی‌پردازد با اینکه وضع مالی خوبی دارد ، من چطور میتوانم خواستار حقوق خودم باشم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید دردادگاه علیه ایشان اقدام به طرح دعوی مطالبه نفقه خود وفرزندانتان بنمایید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شما می‌توانید برای نفقه که طی سال‌های گذشته برای شما نداده است طرح دعوی نفقه معوقه نمایید . برای سال‌های گذشته نیز محسوب خواهد شد و از لحاظ کیفری نیز می‌توانید طرح شکایت ترک انفاق از ایشان نمایید ترک انفاق از ناحیه زوج جرم محسوب می‌شود و برای نفقه فرزندان نیز می‌توانید دادخواست مطالبه نفقه فرزندان را مطرح نمایید اما برای گذشته آنها مورد حکم قرار نخواهد گرفت فقط نفقه حال و آینده آنها را می‌توانید مطالبه کنید.