مشاوره حقوقی رایگان - بازداشت بابت حمل چاقو

با سلام دیروز صبح بیمه تامین اجتماعی حساب همسرم رو بسته بود بعد بانک گفته باید نامه از دادگاه برای من بیارید تا حساب و باز کنم بعد همسرم که میره دادگاه گوشیش رو تحویل میده بعد تو کیف پولی او یک چاقوی کوچک دارد و همسرم نصاب دوربین هست معمولا این چاقو همیشه همراهش هست. بعد در دژبانی دادگاه این چاقو رو میبینند.همسرم از دادگاه میفرستم کلانتری میگن دادستان گفته باید 24 ساعت بازداشت باشد و بعد صبح بیاد دادگاه تا دادستان چه حکمی براش تعیین میکنه. آیا این درسته آخه همسرم نه با چاقو قدرت نمایی کرده نه کسی رو ترسونده فقط یادش رفته بگذارد در ماشین. لطفا راهنمایی کنید چکار کنیم الان صبح دادگاه دارد.نیاز هست وکیل بگیرم ببرم دادگاه صبح ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تااظها نظر دقیقی بتوان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم خدمتتان عرض شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

صرف وجود چاقو در کیف جرم انگاری نشده مگر اثبات تهدید به چاقو، علیهذا میتوانید از طریق حفاظت مستقر در دادگستری موضوع راپیگیری کنید