مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت کامل دیه تصادف

بنده با موتور سال 93 تصادف کردم با کامیون که زد به من و قطع نخاع شدم دستام ب سختی کار میکن...
خلاصه بگم به من 130 میلیون دیه دادن سال 93.....
بعد یک خانم تو دفتر اجرایی احکام بود ک گفت پرونده شما رو میز بود دباره بررسی کردم کم دیه دادن بهت..
خانم گفت اقدام کن بازم باید بدن بهت پول...
من دوباره درخواست برگشت پرونده دادم ک گفتن بله 330 میلیون باید بدهیم ..که دادن
و بعد یک سال دوسال که منشی قاضی رو پیدا کردم و باخواهش تمنا التماس گفتم دوباره برسی کرد پرونده من رو چون من روی تخت و ویلچر هستم و کلا نمیتونم جایی برم
گفتن 1400 میلیون سال 98 باید به من میدادن دباره تا سال 1400 بهم فقط نامه دادند به بیمه و صندوق خسارت دولتی ...
بعدش بهم گفتن پرونده اشتباه شده و بست

بدون رضایت من راننده کامیون و خود کامیون آزاد کردن...
من رو دوسال فرستادن همه جا که باید پول بدهیم بهت دیه من ک قطع نخاع شدم حداقل 4 تا دیه کامل بی حسی پا و و و و

لطفا اگ‌میشه کمک کنید به خدا هیچ کسیو ندارم
الان هم یکدفعه خواست خدا بود که سایت دیدم پیام میزارم به امید خدا یک نفر کمک کنه و راهنمایی

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر نیاز به بررسی جزئیات پرونده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

پرونده قابل بررسی است اطهار نظر مستلزم رویت پرونده است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اقدام فرمایید، بهتر است با وکیل متخصص در دادراه مشورت نمایید