مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دیه ترک نشین موتور سیکلت در تصادف

سلام وقتتون بخیر
خلاصه میگم وقتتون نگیرم ممنون از لطف و محبتتون .....
من سال 1393/8/18 تصادف کردم ترک نشین موتور بودم و با کامیون تصادف کردیم.
مقصر صدرصد کامیون شد و این که کلا123 میلیون دیه دادند سال 95 گفتن کلا دیه به تو همین هست تموم....
.
گذشت دوسال من با یکی اشنا شدم که گفت دیه باید خیلی بیشتر میدادن بهت حداقل 4.5 تا دیه کامل. من تعجب کردم و رفتم دادگاه دوباره شکایت کردم پروندا اومد بالا دوباره برسی کردن که گفتن بله ببخشید اشتباه شده و 330 میلیون دیگر سال 98 دادند بهم ...
بعد گذشت من چند روز بعدش رفتم دادسرای محلمون که یک خانم تو دفتر قاضی کارمند بود..بهم گفت اقا ... تو هم مثل برادر من....خانم پرونده من رو بیکار بوده بررسی کرده بهم گفتش که 360 میلیون تومن دیگر باید بهت دیه بدهند و این ها اشتباه زدند تو پاهات بی حس و لمس و جنسیت و هیچی کار نمیکنه.....باید بهت دیه بدن کامل بدن حقت رو دارن میخورن....
من دباره شکایت کردم ..دو سال من رو به خدا قسم از دادگاه به بیمه مرکزی چهارراه مخبرالدوله فرستادن..اون ها بی اینا نامه بود که میفرستادن به همدیگه...

بعد دوسال خانم قاضی بهم گفت پرونده اشتباه شده و بست و دیگر دیه ندادن بهم

میشه لطفا کمک کنبد راهنمایی کنید چیکار کنم من به خدا خرج دوا دکترم زیاد موندم چیکار کنم کجا برم به کی دردمو بگم خدایی کمک کنید اگه میتونید ممنون محبت میکنید.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به اداره معضدت کانون وکلای استان خود مراجعه کنید