مشاوره حقوقی رایگان - مجهول المکان

سلام وقت بخیر گواهی عدم سازش صادر گردیده غیابی و در دادنامه قید شده بعد از تست بارداری صیغه طلاق جاری میگردد حال اینکه خانم مدت یکساال است که آدرسی ندارم و مجهول المکان است و طبق استعلام دادگستری مدت شش ماه میباشد که وارد ایران شده وقتی من آدرسی ندارم از ایشان که به محضر بیاید جهت صیغه طلاق چه باید کنم تا تست بارداری و صیغه طلاق خوانده شود. ممنون

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.به دفتر طلاق مراجعه کنید راهنمایی لازم را انجام می دهند.