مشاوره حقوقی رایگان - حمل چاقو

با سلام دیروز صبح بیمه تامین اجتماعی حساب همسرمون بسته بود باید نامه از دادگاه برا بانک میورد.همسرم آدم موجهی هست اصلا خلاف و دود و سیگار نیست.نصاب دوربین هست یه چاقوی خیلی کوچک کارتی تووجیب ش جا موند تو دژبانی دادگاه پیداش میکنن بعد دادستان براش حکم 24 ساعت بازداشت مینویسه بعد بش گفتن که صبح باید بری دادگاه یعنی امروز تا ببینم دادستان چ حکم میده.لطفا منو راهنمایی کنید نیاز هست وکیل بگیرم ؟ممنون میشم زودتر پاسخ بدید چون من الان دارم میرم دادگاه چکار کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قاعدتا بدون وکیل دادگستری نباید دادگاه رفت
راه حل و دفاع از حقوق همسر ‌شما وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حمل چاقویی که به نظر می‌رسد مربوط به انجام کارش بوده و نه نیت حمله و یا هرگونه اقدام دیگر تهاجمی جرمی محسوب نمی‌شود دفاعیاتتان در این زمینه باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نگران نباشید
اگر شما اثبات نمایید که چاقو وسیله انجام کار بوده است آزاد خواهد شد