مشاوره حقوقی رایگان - ارزش ضمانتی وثیقه

باسلام خدمت اساتید محترم و مشاورین عزیز.شخصی به پرداخت دیه محکوم شده است.در مرحله بازپرسی جهت نرفتن به زندان سند ملک خودش را بعنوان وثیقه قرار داده است.این شخص در مرحله اجرای احکام جهت فرار از پرداخت دیه با انجام تبانی یک فقره چک به یک نفر داده و از او خواسته با ادعای تامین خواسته و مطالبه وجه اقدام به توقیف سند وثیقه شده نماید تا فردی که دیه شامل او می شود نتواند از محل وثیقه دیه خود را دریافت کند.قانوناً آیا فردی که چک در دست اوست می‌تواند همه سند وثیقه شده را توقیف کند یا فقط مازاد بر وثیقه را؟ در صورتی که خواهان چک قبل از خواهان دیه اقدام به توقیف سند کند قانوناً در مرحله دریافت حق در الویت قرار می گیرد یا به دلیل وثیقه بودن سند الویت با پرونده دیه است؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم سوال ابهام دارد و کامل نیست

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام وقتی سند بعنوان وثیقه توقیف باشد سایرین نمیتوانند روی آن اقدامی انجام دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مالی که توقیف شده به نظر قابل توقیف نیست.
به نظر به خاطر این بوده تا بتواند دا‌دخواست اعسار بدهد و اعلام کند ملکش نیز بابت چک توقیف شده است
البته منزل مسکونی اگر باشد مستثنیات دین محسوب می شود و قابل توقیف نمی باشد.
اگر متهم بعد از صدور حکم قطعی از پرداخت دیه امتناع کند و یا فرار کند دادگاه با فروش وثیقه دیه را پرداخت می کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
مازاد بر ان قابل توقیف است
هر شخصی که ابتدا سند را توقیف کرده است مقدم خواهد بود
برای مطالبه وجه از وثیقه ، شما مقدم خواهید بود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

جهت پاسخگویی اطلاعات بیشتری از جزئیات نیاز است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مستندا ت وگفتگوی متقابل دارد می توانید از طریقق سایت تماس بگیرید