مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک در وثیقه بابت مهریه

سلام وقت بخیر خواهش می کنم جوابم رو زودتر بدین فرداساعت 11 دادگاه داریم!داداش بنده خانومش دادخواست مهریه داده 114 تاسکه و قاضی گفته همه رو باید یه جا پرداخت کنی!برادرم 30روز فرصت اعتراض داشته اعتراض داده بابت تقسیط مهریه که ازاونجایی که ناشی بوده نمیدونسته باید کارت هاش رو به دادگاه معرفی کند چون قبلا تمامی حساب های داداشم رو چک کردن ملکی هم ندارد و 100هزارتومن بیشترم توکارتش نداشت! خلاصه داداشم نمیدونسته بابت همین مسئله رد میشود. بعد فوری وکیل زوجه رفته جلب سیار از قاضی گرفته اون روز فامیل های زوجه با ماشین یگان ویژه ونیروی انتظامی بردنش! داداشمم اول امتناع کرده گفته من فلانی نیستم و حکم قاضی رو پاره کرده خلاصه به زور بردنش و از وکلا پرسیدیم گفتن ملکی که به نام پدر زوج باشد به عنوان وثیقه ضمانت برادرم نگذارید چون زوجه میتونه درخواست توقیفش رو بدهد. سوالم این هست پدرم اگر وثیقه بگذارد خدایی نکرده همین اتفاق می افته؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرداخت مهریه یکجا تنها در صورت دارابودن زوج امکان پذیر است در غیر این صورت مجدد دادخواست اعسار و تعدیل تقسیط دهید تا رسیدگی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه مهریه یک دین مالی می‌باشد شخص می‌بایست شرایط پرداخت و توان پرداخت را داشته باشد و الا به صورت اقساط پرداخت خواهد شد

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام اعسار بزنید مجدد چون اگر درگذشته اعسارداده باشید مجدد مشکل نداره چون اعسار اعتبار امرمختومه نداره و ازلحظه ثبت اعسار جلب منتفی میشه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است