مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ازدواج مجدد زوج

اینجانبه از ابتدای عقدمان حتی در دوران نامزدی با اصرار همسرم حاضر به تمکین عام و خاص بودم ونشوزی ازجانب بنده ارتکاب نیافته است این درحالی است که از هفت روزایام هفته پنج روز آن را درمنزل پدری همسرم به طورشبانه روز بسر می بردم متاسفانه بدلیل وجود برخی موانع ازقبیل سو رفتار وسو معاشرت وتهمت افترا روابط نامشروع بدون سند وادله وآسیب رساندن به لحاظ جسمی ومالی وآبرویی به اینجانب که برای هرکدام شکایتی شده با نامه پزشک قانونی وشهود ورای بدوی وتجدیدنظر برعلیه شوهرم صادرگردیده واواخرهم درخیابان با یک زن غریبه با وضع ناجور پرسه میزده که با مامورین کلانتری فیلم روابط نامشروع ایشان را از دوربین های مداربسته گرفته ودراین خصوص در دادگاه کیفری وتجدیدنظر رای قطعی برعلیه ایشان صادر گردیده مواردمذکور موجب شده زمینه عدم تمکین از طرف بنده را فراهم نموده ودرمنزل پدری ام سکونت داشته باشم وبرای پرداخت به موقع اقساط مهریه هم فرای است چندین بار با مامورین به درب منزل پدری ایشان با حکم جلب سیار دادگاه خانواده مراجعه نموده ولی به دروغ اظهار بی اطلاعی می کنند تازگی ها رفته به دادگاه خانواده دادخواست ازدواج مجدد داده لطفا راهنمایی کنیدبا داشتن این همه مدارک وادله وا رائه آنها به دادگاه می توانم موجب رد دادخواست ایشان باشم با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا راهنمایی دقیق‌ شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای صدور حکم ازدواج مجدد زوج ، ابتدا باید نشوز زوجه احراز و اثبات گردد
و زوج شرایط لازم برای اداره دو خانواده را داشته باشد و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای گرفتن حکم ازدواج مجدد همسرتان باید اول ملائت خود ، عدم تمکین شما را اثبات کند و شما تحت شرایطی میتوانید اقدام به دفاع کنید لیکن نیازمند تنظیم لایحه دفاعیه تخصصی‌می باشید در صورت تمایل از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

ارحام حاتمی

جناب آقای ارحام حاتمی :

درود بر شما.
اگر رابطه نامشروع ایشان را اثبات کردید که مجازات را در پی خواهد داشت. اینکه بخواهدهمسر دوم اختیار کند را شما عملا نمی توانید مانع شوید. شما حق و حقوق مالی خود را مطالبه کنید. اگر سوئ رفتار ایشان محرز باشد می توانید درخواست طلاق بدهید ولی قبل از آن حتما با وکیل خود مشاوره کنید و در مورد زندگی آتی خود با تامل تصمیم بگیرید. اگر توان مالی دارید خب موضوع برای شما راحت تر است. تصمیم نهائی را خودتان باید بگیرید ولی مشاوره با یک وکیل باتجربه کمک زیادی به شما می کند. عجولانه تصمیم نگیرید و جوانب کار را بررسی کنید. اگر فرزند ندارید کار شما راحت تر است ولی اگر فرزند دارید حتما موارد مربوط به فرزند مشترک را هم بررسی کنید. راه آسانی نخواهید داشت ولی به قول معروف: یک پایان تلخ بهتر از یک تلخی بی پایان است.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مستندا ت وگفتگوی متقابل دارد می توانید از طریقق سایت تماس بگیرید