مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

سلام. دو سال پیش همسرم خانه رو به مدت 11 ماه ترک سپس بعد از تماس من برگشت اما روابطمون خوب نبود اخیرا متوجه شدم رفته یکی رو صیغه کرده وقتی اعتراض کردم طبق اظهار خودش فسخ کرده اما رفتارش با من خیلی بدتر شده و میگه تمکین نمیکنی. ایشون 74 سال دارد و بنده 68 سال . آیا میتونه از دادگاه درخواست ازدواج مجدد کند؟ منزلی که 40 سال در آن سکونت داریم به نام خودم هست میتونه قانونی به من بگه باید به شهر دیگه ای باهاش برم؟ آیا حق ندارم بدون اجازه ایشون ورزش و کلا بادوستانم بیرون برم ؟ ممنون میشم پاسخ منو بدین

پاسخ ها :

شهره خوشجان

شهره خوشجان :

سلام، اگر همسر شما رای قطعی تمکین رو اخذ کنند، بله میتوانند درخواست ازدواج مجدد کنند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ازدواج مجدد شرایط خاص خود را دارد در صورتی که محکوم شوی تحت شرایطی بله امکان‌پذیر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
چرا حق دارید. در حد عرفی اقدام نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر ابتدا باید عدم تمکین شما را اثبات کند

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
اگر شما محکوم شوید بله ایشان می‌تواند دوباره ازدواج کند.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

درخواست ازدواج مجدد زوج از دادگاه تابع شرایط خاص است از جمله محکومیت زوجه به تمکین زوج و عدم تمکین زوجه با وجود حکم دادگاه و..
پیشنهاد می‌شود با گفتگو و جلسه با مشاور خانواده مشکلات خود را حل نمایید