مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه مستاجر

سلام،آپارتمانی را اجاره کردم و سال دوم هم تمدید کردم و مالک نیامد، حالا بعد از گذشت هشت ماه شکایت کرده که قرار بوده ماهیانه 5 میلیون اجاره بدی و ندادی در صورتی که قراردادی در سال دوم بین ما نیست و سال پیش هم مبلغ 100 میلیون اضافه کردم ،حالا درخواست اجرت المثل و اجاره بها را دارد ،
کمکم کنید ، مگر من تصرف کردم که اجرت المثل بگیره و اینکه میگوید من شفاهی گفتم ماهی 5 تومن بده ندادی.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد می توانید مشاوره تلفنی بگیرید تا راهکار درست ارایه شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قانون بیست درصد به مبلغ اجاره اضافه می شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی همین طوره اجرت‌المثل تعلق میگیرد و باید پرداخت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما مکلف هستید طبق قرارداد اجاره عمل کنید هرگونه مبلغی فراتر از آن باید با اثبات و دلیل باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نیاز به بررسی مفاد قرارداد است
شما باید دادخواست متقابل اقامه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

اجرت المثل مربوط به زمانی است که شما قرارداد تمدید شده نداشته باشیدو تصرف شما در ملک بدون قول وقرار ورضایت مالک باشد... اگر شفاهی قرارداد را تمدید کرده آید و بتوانید آن را در دادگاه ثابت کنید مشکلی پیش نمی‌آید.

ارحام حاتمی

جناب آقای ارحام حاتمی :

درود. اگر قراردادی مکتوب و مورد توافق طرفین ندارید که اصل بر عدم است و تصرف شما غیر مشروع و مستحق پرداخت اجرت المثل. دفاع خاصی ندارید در دادگاه و محکوم می شوید به پرداخت با جلب نظر گارشناس.
به موجر اظهارنامه بدهید که حاضر به تخلیه ملک هستید و ودیعه را دریافت کنید. می توانید در دادگاه سازش کنید و گزارش اصلاحی تهیه بشود و مهلتی یکی دوماهه به شما داده بشه برای تخلیه.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با اثبات اینکه شما قرارداد را شفاهاً تمدید به مدت یک سال نموده‌اید می‌توانید به میزان توافق تا انقضای اجاره سکونت داشته باشید