مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشرع

با سلام من تقریبا دو پیش بود که بر حسب اتفاق زود از سره کارم برگشتم خونه و وقتی خواستم وارد خانه بشم زنگ درو زدم که چند ثانیه ای بیشتر طول کشید که در باز شه بعد باز شدن در دیدم زنم خیلی پریشون هستش رنگش پریده بود امد جلوی من من شک کردم یک ان یک سایه ای بر روی در اتاق خواب دیدم و رفتم جلو دیدم یک جوانی در اتاق خواب بغل کمد قایم شده با پسره درگیر شده و به زور خودشو کشوند تا راهرو دیگه گرفتمش ولش نکرد تا اینکه همسایه امدم به کمکم و به 110 زنگ زدم امد پسرو با همسرم بردش رفتیم دادگاه همسر من با پسره حرفشون این شد که منو شوهر این خانم در راهرو گرفت و کتک زد و به زور میگه من تو خونشون بودم و زنه من هم همین حرف میزد من به قاضی گفتم من مریض نیستم ابرو خودمو پیش همسایه ها ببرم دومی هم من دو بچه دارم پسرم 12 سال دختر 5 سال هر دو دیدن که پسره امده تو خونه چند دقیقه قبل من پسرم بردیم دادگاه شهادت داد اون چیزی که دیده بود و همسایه پایین هم وضعیت اون پسرو به قاضی گفت و من تازه خبردار شدم قبلا از این خیانت ها داشته همسایه ها همه میدونن چند وقت پیشم به جرم سرقت طلاهای همسایه ها کارش به دادگاه افتاد پول طلا ها رو دادم رضایت گرفتیم سرقت کرده بود همسایه شکایت کرد و هنگام سرقت تو دوربین افتاده بود و چند وقت پیش هم با یک پسری مکالمه تلفنی داشت که اونم پرونده در دادگاه هست من کمک میخوام بدون ایا میشه این کاراش به من در طلاق دادنم کمک کنه یا جرمه رابطه نامشروع اون پسر و زن من چیه چه قانون چرتی داره این خیانت زندگی چند نفر میزنه به هم فقط شلاق؟ اصلا زن زندگی نبود از اول من هیچ دو تا بچه هام بدبخت شدن خدا لعنت کنه ای زن های هرزه و هوس باز و اینکه ایا همچینین زنی میتونه حضانت بچه ها رو قبول کنه یا نه لطفا راهکار بدین شرایط بدی دارم. با تشکر

پاسخ ها :

الهام عبدالهی

سرکار خانم الهام عبدالهی :

متاسفانه مواردی که توضیح دادین در حقوق مالی ایشون ازجمله مهریه و نفقه به شرط تمکین تاثیری ندارد.
حضانت پسر از 7 سالگی تا سن بلوغ با پدر است.
حضانت دخترتان تا 7 سالگی با مادر است.
عدم صلاحیت اخلاقی ایشان برای حضانت در دادگاه نیاز ه دلیل و اثبات دارد.
در صورتی که دادخواست طلاق از جانب شما باشد باید حقوق مالی همسرتان را پرداخت کنید .