مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل

با سلام و احترام .
حدود 10 سال پیش به اجبار پدر و مادرم وکالت 50 ساله فروش و اجاره آپارتمانم را به اونها دادم. سند آپارتمان به نام من است. پدر و مادرم بخاطر دخالتهای بی جا در زندگی خصوصی ام میخواهند آپارتمانی که به نام من است و وکالت فروشش با اونها را بدون رضایت من بفروشند. آیا راه قانونی هست که خانه ام از دستم نرود ؟ یا اصلا خودم میتوانم خانه ام را بفروشم یا نه ؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید مدارک یعنی سند ووکالت مطالعه شود .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله این امکان وجود دارد اگرچه نیازمند بررسی عقد وکالت هم هست