مشاوره حقوقی رایگان - نتیجه جلسه طلاق

باسلام بنده آخرین جلسه طلاق غیابی هجدهم این ماه داشتم فردا یک هفته میشه هنوز نتیجه جلسه پیامک نشد برای من دلایل عسر وحرج ثابت کردم برا قاضی حکمی صدور نکردن چقدر طول میکشه جواب بیاد برام

پاسخ ها :

هما سجده

سرکار خانم هما سجده :

سلام، هرزمان رای صادر شود به شما ابلاغ خواهد شد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
معمولا قدری زمانبر است اگر عجله دارید باید درخواست تسریع در رسیدگی نمایید

ارحام حاتمی

جناب آقای ارحام حاتمی :

درود.
بستگی به نظر قاضی داره. اگه به نتیجه رسیده باشه تا آخر ماه حکم رو صادر می کنه ولی اصولا تحقیقات رو کامل می کنند و سریع حکم بر طلاق نمیدن. اگر بخواد دادخواست رو رد کنه سریع رای میده.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

منتظر ابلاغ بمانید زمان قطعی برای صدور رأی قابل پیش بینی نیست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که پرونده معد صدور رای باشد یک هفته قاضی مهلت صدور رای دارد