مشاوره حقوقی رایگان - شلاق تعزیری

برای من ابلاغ اومده دادگاه با توجه به شکایت شاکی واستعلام انجام شده دال برارتباطات تلفنی بسیار زیاد بین همسر شاکی با هر یک از متهمان براساس چند ماده ذکر شده...هریک از نامبردگان که اسم منم در اون هست رو به تحمل90 ضربه شلاق تعزیری محکوم می‌نماید.رای صادره غیابی وظرف مدت بیست روز پس از ابلاغ قابل واخواهی در این دادگاه و پس از مدت واخواهی ظرف بیست روز قابل تجدید نظر خواهی در محاکم تجدید نظر اصفهان میباشد.
خواهشا کمکم کنید تا حالا پای من به کلانتری هم باز نشده چی کار کنم؟؟

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

کاربر محترم جهت راهنمایی صحیح مدارک خود را ارسال نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در مهلت مقرر اقدام به وا خواهی کنیدو ازخود دفاع موثری نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

از کمک افراد متخصص بهرهمند شوید در ضمن اعتراض کنید تا رسیدگی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

نیاز به گفتگوی متقابل دارد

ارحام حاتمی

جناب آقای ارحام حاتمی :

درود بر شما.
اگر فقط ارتباط پیامکی داشتید خب نباید بترسید. واخواهی کنید و بروید در دادگاه حاضر بشوید. البته مضمون پیامک ها و مدت زمان تماس های تلفنی می تونه اماره ای بر ارتباط نامشروع باشه. بهر حال تصمیم با قاضی کیفری است. البته وضعیت اجتماعی و اقرار سایر متهمان هم می تونه اماره ای بر رابطه نامشروع سایرین باشه بخصوص اگه سایر متهمین دوست یا آشنای شما باشن. اگه طرف رابطه خودش اقرار کرده که رابطه نامشروع داشتید کارتون رو کمی سخت می کنه. بدون وکیل و بدون وثیقه در دادگاه حاضر نشید. اصولا اخلاق حکم نمی کنه که با شخص متاهل رابطه نزدیک هر چند تلفنی برقرار بشه چون این تماس های تلفنی به جاهای دیگه ختم میشه.

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام نیاز به مطالعه پرونده وتهیه لایحه دفاعیه میباشد درصورت نیاز تماس بگیرید