مشاوره حقوقی رایگان - عدم تسویه حساب با کارگر

سلام
من 7سال در شرکتی کارکردم که زیرنظر علوم پزشکی بوده و بعد از 7سال بنده رو اخراج کردند که دلیلش نماینده نیروهای شرکتی بودم و پیگیری حقوق میکردم که همیشه حقوق ها رو تا6ماه نمیدادند سر همین قضیه بنده رو اخراج کردند و من به اداره کار شکایت کردم ورای برای من صادرشده و قرار بوده شرکت تسویه کنه و هنوز هیچ تسویه ای نکرده و رفتم دادگاه دادگاه حساب شرکت و مسدود کرده یک ماه گذشته هنوز واریزی نداشتم آیا میتوانم حساب کارفرما رو ببندم ؟ آیا راهی هست ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر تابع قانون کار باشید که بنظر میباشید
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان‌پذیر است. از طریق اجرای احکام اقدام بنمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

همه کارهای لازم را انجام داده ای